Geen producten (0)

Gastenboek

Heeft u tips, vragen of leuke recepten met onze pindakaas, laat dan hier uw bericht achter!

10 Reacties

Nathalie Denie
24 January 2014 om 15:23
1
De allerlekkerste pindakaas die ik ooit gegeten heb.. Calve eat your heart out!!!
Traian Craciun
01 March 2014 om 15:56
2
De extra pikante pindakaas met spaanse peper is overheerlijk!
Nynke
28 June 2014 om 23:00
3
Tijdens een dagje Den Haag op de markt de pindakaas zonder zout gekocht, heerlijk! Stiekem nog lekkerder dan de krekeltje pindakaas. Wij vroegen ons af of jullie ook biologische pindakaas kunnen gaan verkopen..?
notenbar@ziggo.nl
05 July 2014 om 21:29
4
Beste Nynke, volgende week gaan we een proefje draaien, de prijs zal 4,50 euro voor de 700grams pot zijn. Vanaf vrijdag 11 juli op de markt en in de winkel. Nog niet direct in de shop, maar als je een mailtje stuurt kan ik hem opsturen.... Vriendelijke groet, Dennis.
notenbar@ziggo.nl
05 July 2014 om 23:02
5
P.S. onze pindakaas is 100% puur. Zelfs bij de meest gangbare biologische pindakaas is de pindaolie er uitgehaald en vervangen door ander plantaardig vet, dat proef je!
Peter Bravenboer
14 July 2014 om 13:03
6
Net voor het eerst de extra pikante op, met pepers en knoflook. Een heerlijke pindakaas!
Mathijs Huibers
27 October 2015 om 16:24
7
Vorige week op de Haagse Mart de gewone pindakaas met zout meegenomen. Heerlijk! Echt een pure smaak. Ik ben erg benieuwd naar de varianten met rode pepers en knoflook. In welke winkels kan ik deze pindakazen kopen, naast de webshop?
notenbar@ziggo.nl
27 January 2016 om 17:05
1.7
Beste Mathijs, sorry voor de late reactie. Je kunt onze pindakaas alleen in Den Haag kopen. Naast de markt ook in de winkel op de Leyweg, nr 595-Z.
Stanley
30 May 2017 om 12:27
8
PINDAKAAS ZOALS PINDAKAAS BEDOELD IS!! Overheerlijk
Leen
18 November 2017 om 10:43
9
Heerlijke pindakaas. Jammer dat we in Hippolytushoef wonen. 137 km noordelijk van Den Haag. Dan kom je niet zo snel aan een nieuwe pot pindakaas. Tip: de pindakaas wordt stijf en verliest haar smeuigheid op den duur. Ik doe er dan goede olijfolie (of andere soort) bij, en met de mixer er door heen. Smaak prima en je kan weer heel smeuig zonder problemen op de boterham smeren.

Reageer

Annuleren